Media
  • 6RQCKO~1
  • NRZNNV~1
  • W-J1KM~1
  • WRAJOT~1

Klas 6 naar Haarlem!

Op maandag fietsten alle zesdeklassers met een weekendtas naar Spaarnwoude. Daar hebben ze bij de Watergeus allerlei wateractiviteiten gedaan: vlotten bouwen, kanoën en een natte hindernisbaan. Daarna was het tijd om naar Haarlem te fietsen om de slaapvertrekken in de StayOkay in te richten. Na het avondeten gingen ze naar de bioscoop. De film Dune werd door bijna iedereen als prachtig ervaren – al vonden sommigen dat er wel erg weinig grapjes werden gemaakt.

Op dinsdag was het prachtig weer en er stonden verschillende activiteiten op het programma: een paar fysiek uitdagende activiteiten zoals suppen en boulderen en een paar geestelijk uitdagende zoals een bezoek aan de prachtige koepelkathedraal, het Teylersmuseum en het Dolhuys. ’s Avonds hebben de leerlingen zich prima vermaakt op het strand en in de strandtent hebben ze heerlijk gegeten, Ajax gekeken en gedanst. 

Op woensdag was het weer niet zo best, maar dat mocht de pret niet drukken. Moe, nat maar voldaan keerden de leerlingen terug naar Amsterdam. Het was een gezellig kamp!