Paarse Vrijdag

Paarse Vrijdag

Voorbeeld van afbeelding
 Lieve kleurrijke Lara,

Herinner je je nog deze mooie Paarse Vrijdag op het Cygnus? Docentenkamer ouwe stijl, maar traditie paars op Paarse Vrijdag houden we vast. Dit is een van de kleurrijke momenten die we samen hebben mee gemaakt. Zoals mijn eerste kerstconcert op het Cygnus, zittend naast jou op een tafel in de aula, waarbij je me vertelde dat Cygnianen de vervelende gewoonte hebben om mee te klappen met de liedjes. Dat vond jij vreselijk en dat liet je op hilarische wijze merken. Daarnaast de superleuke excursie naar Lille waar je mij in de crêperie namens alle docenten Frans je excuses aan
aanbood voor de 4 die ik had gekregen voor het mondeling Frans tijdens mijn eindexamen. Je kon het niet verkroppen dat ik een onvoldoende had gekregen omdat ik 1 boek niet had gelezen. Zo ben jij ten voeten uit: onrechtvaardigheid laat je niet over je heen gaan.

En hier zag ik je bij Monsters: je eigen demonen. Mijn neef speelde daarin een rol en jij was met je dochter naar de Krakeling gekomen. Was echt genieten! Cultuur en toneel: op jouw lij geschreven.
Een andere keer dronken we op school rode wijn op Internationale Vrouwendag en we dronken op onze moeders. Met mooie verhalen en vol overgave.
Lieve Lara, er zijn nog zoveel mooie herinneringen die ik zou kunnen delen, waarvan ik heb genoten en die ik nooit zal vergeten. Je blijft de kleurrijke, vrolijke, lachende Lara voor eeuwig en altijd.
Veel liefs en kus,
Hedwig

Terug