Link naar Cygnus Gymnasium

Amsterdam, 4 februari 2014

Betreft: 10-minutengesprekken 20 februari 2014

Geachte mevrouw, meneer,

Op donderdag 20 februari is er tussen 15.30 uur en 21.00 uur op de Vrolikstraat 8 gelegenheid om met docenten over de resultaten van het tweede rapport te spreken. Deze middag/avond is niet bestemd voor overleg met de mentor, maar alleen voor overleg met de vakdocenten. U kunt met maximaal drie docenten per leerling een afspraak maken.

U kunt zich (uitsluitend) via Magister opgeven door naar het onderstaande adres te gaan:

zaamoost.swp.nl

Uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) zijn de inloggegevens van uw Magister account (dus niet die van uw kind). Wij vragen u om nu al na te gaan of uw inloggegevens juist zijn. Mocht uw password niet meer juist zijn, of vergeten, kunt u rechtsonder in het Magisterscherm de button ‘wachtwoord vergeten?’ aanklikken.

Een gesprek aanvragen kan vanaf vrijdag 7 februari 14.00 uur tot zondag 16 februari 23.00 uur. Na zondag 16 februari 23.00 uur kunt u geen aanvragen meer doen.

·         Ga naar het Magister startscherm en kies bij de mededelingen het ‘vandaag’ scherm.

·         Klik op de button ‘inschrijven’ en maak vervolgens de door u gewenste keuze. U kunt eventueel een dagdeel blokkeren door ‘niet beschikbaar’ aan te geven (rood kruis). Maakt u geen keuze, dan laat u dit leeg en bent u beschikbaar.

·         Per dagdeel kunt u ook nog ‘vroeg/laat’ aangeven. Bij het roosteren kan van deze voorkeur worden afgeweken.

·         Het maximum aantal in te roosteren gesprekken per docent is 24. Bent u niet ingeroosterd, dan neemt de docent binnen afzienbare tijd contact met u op.

De dagdelen zijn :

·         Donderdag 20 februari van 15.30 uur tot 18.10 uur

·         Donderdag 20 februari van 18.30 uur tot 21.00 uur

Het rooster wordt gepubliceerd in Magister op 18 februari 18.00 uur, waar u het kunt inzien door naar het scherm ‘vandaag’ te gaan. Mocht u verhinderd zijn dan verzoeken wij u dit z.s.m. aan de administratie door te geven via de mail (adm@cygnusgymnasium.nl) of telefonisch (020-4688880).

Met vriendelijke groet,

Joost Visser